Monday, November 8, 2010

Coklat D'Hati

Resepi Coklat D'Hati
Bahan-bahan :
300 gm coklat putih kompaun - dicairkan berasingan
200 gm coklat gelap kompaun - dicairkan berasingan
100 gm badam cincang - di bakar
20 gm pes kacang hazel

CARA MEMBUAT :
  • Untuk lapisan pertama, masukkan 50gm badam kedalam coklat putih dan kacau sebati. Tuang coklat ke dalam acuan dan sejukkan dalam petisejuk lebih kurang 10 minit.
  • Lapisan kedua, masukkan 50 gm badam dan pes kacang hazel ke dalam coklat gelap. Kacau sebati dan tuangkan coklat ke atas lapisan tadi.
  • Bekukan coklat di dalam peti sejuk sehingga beku.

Resepi Coklat Berbentuk Hati
Resepi Coklat 'Love'

0 Comments:

Quenari's Kitchen   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP